2880 Bornem, Webcam Dodentocht

Doe je mee met de Dodentocht 2019?  Of ga je iemand volgen / aanmoedigen?  Meld je dan nu al aan via dit Facebookevenement voor stappers en volgers: https://www.facebook.com/events/275830033212588/

 

En meld je aan in deze Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/Dodentochtgroep/.  Dit is geen officiële groep van de Dodentocht-organisatie.  Er is geen gegarandeerd contact met de organisatie.  Contactgegevens van de organisatie vind je op www.dodentocht.be

 

Webcam Dodentocht

 

Tijdens de Dodentocht 2019 willen we op een aantal plaatsen langs het 100 km lange parcours opnieuw een live streaming webcam plaatsen.

 

Hiervoor zoeken we nog een aantal locaties die langs het parcours gelegen zijn, vooral in de gemeenten (of deelgemeenten) Londerzeel, Steenhuffel, Buggenhout, Kalfort, Hingene, Wintam, Opdorp, Lippelo, Puurs, Oppuurs, Ruisbroek, Sint-Amands, Branst en Bornem.

 

Beschik je over een locatie op dit parcours, met internet? Of heb je om een andere reden interesse om hieraan mee te werken? Contacteer ons dan via info@globecam.info.

 

Foto: Dodentocht 2005